top of page
Search
  • Writer's pictureThibo Devos

Woensdag 4 april 2018 – Zondag 8 april 2018

Updated: Apr 15, 2018

Woensdag vertrokken we vol goede moed naar zee. Het was een lange trip dus we wilden zo vroeg mogelijk vertrekken zodat we nog wat konden zwemmen in de namiddag. Onze taxichauffeur was al te laat waardoor we een uur later vertrokken. Eenmaal vertrokken werden we heel vaak tegengehouden door de politie. De politie is hier corrupt waardoor ze veel auto’s zonder reden laten stoppen. Ze proberen dan iets te vinden waardoor ze geld kunnen verdienen.

Eenmaal terug onderweg was er plots een file. De file was ontstaan door een rivier die buiten zijn oevers was getreden. De hele weg was overstroomd waardoor we genoodzaakt waren om te wachten tot het water was weggestroomd.

Eenmaal aangekomen in onze lodge kregen we nog een avondmaal en besloten we om nog een duik in de zee te nemen, ook al was het al donker.

Vandaag stond er snorkelen op het programma. We gingen met de boot richting een zandbank waar koraalriffen waren. Na een tijdje stak er een strakke wind op. Daardoor waren we genoodzaakt vervroegd terug te keren naar het vasteland. Aangekomen op het vasteland gingen we nog wat zwemmen in zee en speelden we beachvolleyball.

De dag erop konden we wat strandmateriaal gebruiken van onze lodge. Ze hadden enkele surfplanken, kayaks en duikmateriaal.

De zaterdag keerden we terug huiswaarts, wat niet vlekkeloos verliep . De auto had voortdurend pech waardoor we na 7 uur pas 50 km (van de 430 km) hadden afgelegd . We zaten om 16u30 vast in een dorpje waardoor we een andere taxi hebben gezocht. Zondag om 2u45 kwamen we eindelijk terug thuis. We sliepen zondag uiteraard wat langer, ruimden alles op en bereidden ons voor om opnieuw naar school te gaan.

0 comments

Recent Posts

See All

Maandag 16 april 2018 – Zondag 22 april 2018

De tweede week na de vakantie werd ingevuld met lesgeven en verder werken aan ons project. Op dinsdagavond, 5 minuten voordat de schooltijd eindigde, werd ons gemeld dat we de volgende dag in St. Moni

Maandag 9 april 2018 – Zondag 15 april 2018

Na onze vakantie was het weer tijd om het echte leven aan te vatten. We begonnen weer volop les te geven. Het was opvallend dat de eerste dag na de vakantie bijna de helft van de leerlingen niet aanwe

Vrijdag 30 maart 2018 – Dinsdag 3 april 2018

De zaterdag hadden we een boysnight. De ouders van Amélie kwamen zondagmorgen vroeg aan in Kilimanjaro International Airport en ze wou haar ouders ophalen. We gingen naar Le Patio waar een rapper kwa

bottom of page